Verkoop voeding

CAROCAT

In het pension geven wij reeds sinds de opening in 2006 het droogvoer van Carocat. Dit is een zeer smakelijke voeding uit hoogwaardige grondstoffen, zonder geur- en kleurstoffen. Dit voer wordt geproduceerd in Nederland. 
Wij verkopen deze voeding in zakjes van 400gr, 2kg, 7kg en 15kg. (voornamelijk in de smaken Kip, Vis en Lam, indien niet op voorraad kunnen we ook andere smaken bestellen)

Ook onze eigen poezen eten al jarenlang met veel smaak Carocat Kip droogvoer. 

Uitgebreide info over deze voeding vindt u op deze pagina

REICO

Sinds kort zijn wij ook verdeler van het merk Reico. Van deze voeding verdelen we zowel hondenvoeding als kattenvoeding en zowel droogvoer als natvoer. We leveren dit merk enkel op bestelling, maar bestellingen kunnen enkele dagen nadien reeds opgehaald worden in het pension, of zelfs rechtstreeks aan huis geleverd worden. 

Reico is een zeer hoogwaardige voeding, geproduceerd in Duitsland. Er worden enkel grondstoffen gebruikt die geschikt zijn voor voedingsmiddelen, dus geen slachtafval. Er worden enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt en het voer is dierproef-vrij

Reico heeft ook een assortiment snacks voor honden en katten. 

Onze honden krijgen het droogvoer van Reico (Athletic / junior) en zijn dol op de kauwartikelen van natuurlijk gedroogd vlees.
Het natvoer van Reico vinden ze super lekker en ze krijgen dit af en toe als extraatje of als we pilletjes moeten verstoppen. ;-)

Alle producten op de website van Reico kunt u bij ons bestellen. (zowel voor honden, katten, paarden, mensen,....)

Wij verkopen enkel voeding waar we zelf achter staan
en die we ook zelf aan onze dieren zouden geven. 


© Copyright Kattenhotel De Kattenhoek